Waar koop ik cryptocurrencies?

De bekendste cryptocurrencies zijn in principe makkelijk aan te schaffen via bijvoorbeeld Litebit.eu. Wanneer het om altcoins gaat, kom je niet altijd even makkelijk aan de betreffende munten. Het beste kun je je dan inschrijven bij enkele goede cryptocurrency exchanges, zoals:

Op deze platformen kun je de meeste altcoins wel terugvinden en tegen Ethereum, Bitcoin of Litecoin ruilen. Je zal dan dus eerst Ethereum moeten aanschaffen en die om moeten zetten in je cryptocurrency naar keuze. Let er goed op dat je het geld naar de juiste wallet overmaakt!

 

Hoe koop ik het makkelijkst cryptocurrencies?

De snelste en makkelijkste manier os om een account aan te maken bij Litebit.eu. Je koopt dan Bitcoins bij Litebit.eu (of een klein percentage van een Bitcoin). Daarna zoek je naar de currencies die je graag in je wallet zou willen hebben.

Op de website van elke currency plaatsen ze ook waar je die kunt halen. Meld je op het betreffende platform aan, maak hier vanuit Litebit.eu je Bitcoins naar over en vervang de Bitcoins voor de altcoins.

Bewaar ten alle tijden de adressen van je wallets en inloggegevens goed. Wanneer je een transactie naar de verkeerde wallet uitvoert, verlies je het geld.

Wat je ook kunt doen is een cfd afsluiten op crypto.