De 8 beste crypto cursussen in Nederland op een rij

In dit artikel gaan we de beste crypto cursus vergelijken. We hopen je op die manier op weg te helpen bij het traden in cryptocurrencies. Steeds meer mensen handelen in crypto, maar slechts weinig mensen doen het goed en houden er winst aan over. We zetten de bekendste cursussen voor je op een rijtje en bevelen je uiteindelijk één van de cursussen aan.

Beste crypto cursus voor beginners

We richten ons op crypto traden voor beginners. De cursussen die we hebben geselecteerd hebben we dan ook vooral door de ogen van een beginner bekeken. Zodoende hopen we de beste cryptocursus te hebben geselecteerd voor iedereen die nieuw is in crypto en het beste resultaat wil bereiken.

In Nederland is een groeiend aantal crypto cursussen aan te schaffen. Hieronder zetten we ze kort op een rijtje voor je. Aan het eind vertellen we je wat de beste cursus is.

Groot aanbod aan crypto cursussen

Er is een zeer groot aanbod aan crypto cursussen op de markt.

Doopiecash

De cursus van Doophiecash is erg populair. Je leert daytraden voor beginners crypto te combineren. Deze cursus is effectief voor mensen die al wat kennis hebben op het gebied van daytrading. Hoewel de cursus zeer intensief is, levert ze – mits goed uitgevoerd – zeker mooie resultaten op. Aan beginners die weinig op hebben met daytrading, adviseren we deze cursus echter niet.

 

Crypto cursus Corné Marchand

De jonge internetondernemer Corné Marchand heeft een crypto cursus ontwikkeld voor beginners. Hij richt zich in zijn cursus specifiek op nieuwe altcoins (alle cryptomunten die na Bitcoin verschenen worden altcoins genoemd) en leert zijn cursisten hoe ze moeten kijken naar nieuwe munten. Welke cryptocurrency gaat stijgen? Het antwoord op die vraag is de heilige graal in cryptoland en Corné doet zijn best die vraag voor je te beantwoorden.

 

Cryptocommunity

De cryptocommunity verenigt kennis en draagkracht in haar cursus. Niet alleen krijg je een stevige cursus voor je kiezen waarin je absoluut heel veel kennis opdoet, ook krijg je toegang tot de meest actieve cryptocommunity in Nederland. Dat is fijn, want op dat platform doe je nieuwe kennis op, leer je nieuwe altcoins kennen en kun je je slag slaan nog voor de crypto bij het grote publiek bekend raken. Klik hier voor meer info over Cryptocommunity.

 

Crypto Portfolio

Waardevolle informatie, maar geen echte cursus, krijg je in handen met het Crypto Portfolio. Let wel: dit portfolio maakt deel uit van de omvangrijkere cursus Crypto Masterclass. Die cursus bespreken we straks. Binnen het Crypto Portfolio krijg je up to date informatie van de 10 meest belovende altcoins op dat moment. Handig, want daar kun jij mooi in investeren! Het Crypto Portfolio is het meest goedkope in deze lijst. Voor slechts € 97 krijg je levenslang toegang tot de belangrijkste crypto-informatie die beschikbaar is. Klik hier voor meer info en een voorproefje.

Bitcoin

Crypto Signals

Van dezelfde makers als het Crypto Portfolio is er ook Crypto Signals. Heel simpel: je krijgt een signaal als je een crypto moet kopen of juist verkopen. Deze inzichten zijn gebaseerd op de goeroes van de Crypto Masterclass en hebben al tot vele successen geleid. Je kunt Crypto Signals hier bekijken.

 

Crypto Masterclass

Crypto Masterclass is wel een cursus en combineert het beste van de makers van het Crypto Portfolio én Crypto Signals met elkaar. Je krijgt in deze cursus uitgebreide uitleg over wat cryptocurrencies zijn, hoe de blockchain werkt, of je met crypto traden belasting moet betalen, hoe je de waarde van een coin bepaalt tegenover de hype en – natuurlijk heel belangrijk – welke coins je moet kopen om succesvol te zijn. De Crypto Masterclass is zeer uitgebreid en bevat werkelijk alle informatie die je moet hebben om in crypto te gaan handelen. Eén nadeel: de cursus is duur. Klik hier om meer over de Crypto Masterclass te lezen. Of lees verder, want de gratis Bitcoin cursus is ook van deze makers.

 

Gratis Bitcoin cursus

De Crypto Masterclass is duur, maar zijn geld meer dan waard. Om dat te bewijzen hebben de makers een gratis cursus ontwikkeld. Hier leer je kennismaken met crypto trading. Je kunt je eerste successen boeken. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, kun je alsnog mee gaan doen aan de Crypto Masterclass. Klik hier om naar de gratis Bitcoin cursus te gaan.

 

Wat is de beste cryptocursus en wat kost deze?

Tijd om terug te komen op de belangrijkste vraag van dit artikel. De beste cursus cryptocurrency is namelijk de Crypto X10 cursus van topbelegger Harm van Wijk en cryptokenner Jan Robert Schutte. Hun cursus is zeer compleet en bevat alle informatie die voor beginners noodzakelijk is.

In de cursus maak je eerst kennis met de blockchain, maar je gaat al snel over tot echt handelen. Daarbij is het vooruitzicht dat je je inleg binnen een jaar zal vertienvoudigen. Een simpele rekensom leert dat je van € 1.000 dus in een jaar € 10.000 moet kunnen maken. Dat in het achterhoofd hebbende maakt de kosten van € 997 ruimschoots goed.

De beste crypto cursussen van Nederland

X10 met crypto

De X10 crypto cursus geeft je het volgende:

Concrete posities

Je ontvangt complete rapporten met de concrete posities die Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zelf innemen.

Voorbeeldportfolio’s

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte delen in totaal 3 mooie voorbeeldportfolio’s. Deze kun je makkelijk 1 op 1 kopiëren en naar ratio verdelen over je belegging.

Complete cursus

Uiteraard ontvang je een cursus. De cursus leert je de ins en outs over crypto traden. Je kunt ongeveer 6 weken uittrekken voor deze cursus, maar natuurlijk past je je eigen tempo aan.

VIP-toegang en coaching service

Je wordt onderdeel van de community die Van Wijk en Schutte hebben opgezet. Je krijgt toegang tot het sterke platform van Mijn Beleggen en hier tref je vele andere traders.

Vraag&Antwoord

Heb je nog vragen? Regelmatig organiseren Van Wijk en Schutte online live sessies waar je al je vragen over crypto kunt stellen.

Voorbeeldportefeuille

Een voorbeeldportefeuille is zeker een meerwaarde.

Zoals gezegd kost deze cursus je € 997 als je gebruik maakt van de button hieronder. Dat is veel geld. Nog eens € 1.000 kan ervoor zorgen dat je over een jaar € 10.000 hebt verdiend met crypto trading, maar mogelijk zelfs veel meer. Wil je eerst kennismaken? Download dan de gratis handleiding “Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum”.

 

Over Harm van Wijk en Jan Robert Schutte

Voor je met deze cursus start wil je weten met wie je te maken hebt. Harm van Wijk is een bekende belegger die voor onder meer Fortis en ABN Amro gewerkt heeft. Hij bouwde diverse platformen op, waaronder Beleggen.com. Hier informeert hij zijn leden over kansen in de beleggingswereld. Je kent hem mogelijk van programma’s als Business Class en EenVandaag.

Jan Robert Schutte is een bekende crypto trader en wordt als expert gezien door onder meer de Telegraaf en RTL. Hij geeft regelmatig zijn visie over de cryptowereld en spreekt op internationale congressen.

Leer crypto traden van de experts

Leer crypto traden van de experts!

Start deze crypto cursus met hoge waarde nu gratis

Harm van Wijk heeft zijn sporen wel verdiend in de wereld van het beleggen. Hij deelt zijn kennis graag met je via de gratis gids “Geld Verdienen met Bitcoin en Ethereum”. Via onderstaande link kun je deze gratis handleiding downloaden. Vervolgens kun je altijd kijken of de crypto cursus Crypto X10 iets voor jou is. (Let op: De handel in crypto is niet zonder risico. Je kunt het geld dat je in crypto hebt gestoken verliezen.)

Gids ”Geld Verdienen met Bitcoin en Ethereum”