Traden op Plus500

Plus500 is een bekende CFD service en trader op het gebied van CFD’s en aandelen, maar ook in cryptovaluta kun je op Plus500 traden. In de onderstaande stappen kun je een account aanmaken. Ga om te beginnen naar de website van Plus500.

Ripple traden Plus500

Stap 1: Account aanmaken

Ga naar Plus500.com en maak een account aan. Als “New User” geef je je e-mailadres op en geef je een sterk wachtwoord in. Verifieer je e-mailaccount door het mailtje dat je toegestuurd krijgt.

Ripple traden Plus500 account openen

Bepaal eerst of je voor de demo-versie gaat of al direct met echt geld wil gaan handelen.

Plus500 Ripple account

Vul je gegevens in en klik op “Create account”.

 

Stap 2: Account verifiëren

Voordat je in cryptovaluta kunt gaan traden, moet je je account (niet je e-mailaccount) verifiëren. Je moet laten zien dat je een echte persoon bent die echt wil gaan handelen. Ga daarom naar het  “Verification Centre”.

Vul in het “Verification Centre” alle benodigde gegevens in. Zorg dat je de correcte gegevens geeft om het traden zo goed mogelijk te laten verlopen.

Plus500 verifieer account

Verifieer je account door gegevens af te geven.

 

Stap 3: Stort geld op je account

Als de verificatie goed is doorlopen, krijg je de mogelijkheid om geld om je account te storten. Het advies is om niet al teveel geld te storten, maar eerst even rond te kijken en wat uit te proberen. € 100 is het minimum op Plus500 en een prima eerste investering. Je kunt hier al veel mee uitproberen en leuke winsten boeken, maar het verlies kan beperkt blijven.

 

Stap 4: Begin met traden

Zodra je geld op het account staat, kun je beginnen met traden. Zoek naar het instrument van je keuze (Ripple, Bitcoin, IOTA etc) en klik op “Buy” of “Sell”, afhankelijk van wat je wil gaan doen.

Plus500 Ripple cryptocurrency

Traden in cryptovaluta kan eenvoudig in het overzichtelijke dashboard.

De kunst is nu om laag in te stappen en net zolang te wachten tot de koersen weer gestegen zijn. Als je dan slim handelt kun je – afhankelijk van je investering – hiervan profiteren.

Wees echter niet bang als de koersen dalen en handel nooit in paniek. De kans dat je dan geld verliest is alleen maar groter.

 

Tips bij het traden in cryptovaluta

Het tradersplatform Plus500 maakt het mogelijk om in CFD’s te handelen. Zo kun je speculeren in de koersen van cryptomunten. Je koopt/verkoopt op het juiste moment. Dat doe je met echt geld, dus overgemaakte euro’s.