Vergeet Ripple en Stellar: ga nu voor GCoin!

Als cryptocurrencies eenmaal in een stijgende lijn zitten, sla je je voor het hoofd dat je er niet meer gekocht hebt. Sinds enkele dagen ligt de aandacht vooral bij Ripple en Stellar Lumens, veelbelovende cryptocurrencies. Wie ze wil kopen betaalt er nu € 2,50 (Ripple) en € 0,70 (Stellar) voor. Per stuk.

Natuurlijk is dat prima, maar om echt winst te maken zijn twee zaken belangrijk:

 • Veel coins kopen (tien- tot honderdduizend minstens, liefst een miljoen);
 • Een opkomende coin die in waarde toeneemt.

 

GCoinOver GCoin/ GCN

Die coin is er. Het gaat om de GCoin, die sinds kort ook gewoon GCN heet. GCoin richt zich als cryptomunt vooral op gamers en gaming. Het heeft de ambitie om dé cryptomunt te worden die rondgaat in deze niche. De ontwikkelaars hebben met GCoin het beste proberen neer te zetten, door onder meer de techniek van Bitcoin te verbeteren.

Omdat er veel gamers zijn en er in de game-industrie miljarden rondgaan, heeft GCoin zeker veel potentie. Als er mensen geneigd zijn om cryptomunten te gaan gebruiken, zijn het mensen die al actief zijn op het internet. Met gamers weet GCoin dan ook de juiste doelgroep te bereiken.

 

Waarom nu kopen?

De waarde van GCoin is nog erg laag. Je betaalt er nu $0,000139 per stuk voor. Omgerekend naar euro’s dus €0,000115.

Dat betekent dat je met € 10 investering zo’n 86.956 GCoins aan kunt schaffen. € 100 zorgt dus bijna voor 1 miljoen GCoins (869.565 om precies te zijn) en € 1.000 voor het tienvoudige daar weer van.

Met andere woorden: wanneer je voor € 100 koopt en de koers van GCoin gaat slechts naar € 0,10 per GCoin (en gezien de market cap kan dat zeker), dan levert je dat zo’n € 100.000 op. En wie weet stijgt de koers nog wel tien keer zoveel richting € 1.

Daarom moet je de GCoin nu kopen als je maximaal wil profiteren.

Anders dan Ripple en Stellar is de raket naar de maan nog niet vertrokken, maar maakt ze daar wel aanstalten toe.

 

Veel kopers

Een andere reden waarom je nu in moet stappen, is omdat er heel veel mensen geïnteresseerd zijn in GCoin en GCoin kopen. Op Twitter gaat het helemaal los over deze munt:

Big updates GCNGCN tweet Stijging GCoin

Lijst cryptoEnthousiasme over GCoin

 

En de waarde van cryptocurrencies wordt grotendeels bepaald door de hoeveelheid die ervan gekocht worden. Met andere woorden: hoe meer mensen GCoin kopen, hoe duurder hij wordt. Wanneer je nu investeert, ben je de massa nog voor en profiteer je van koersstijgingen.

 

Let op: cryptocurrencies blijven speculeren

Voordat je verder gaat, willen we je wel waarschuwen. Op dit moment (het moment van schrijven) staat de GCoin er goed voor en is er sprake van een stijgende lijn. Gezien de potentie van de GCoin is de verwachting dat de waarde toe gaat nemen. Op Twitter wordt nu al gesproken over $ 0,1 tot $ 0,5 per GCoin. Maar het handelen in cryptocurrencies blijft een kwestie van speculeren.

Er kan geen enkele garantie worden geboden. Je bent zelf verantwoordelijk voor je investering. Investeert daarom nooit met geleend geld en stop er niet meer geld in dan je kunt missen.

 

Hoe koop je GCoin?

De GCoin is in Nederland nog onbekend en dus niet via de reguliere weg aan te schaffen. Daarmee bedoelen we platformen zoals Litebit.eu en AnyCoinDirect.eu. Je kunt via die websites nog geen GCoins aanschaffen.

Wel kan het via de Nieuw-Zeelandse crypto exchange Cryptopia.

Als je onderstaand stappenplan volgt, kun jij zonder problemen aan GCoins komen.

Ga naar Cryptopia

 • Klik in je account op het Bitcoin B-tje naast je naam (rechts in het scherm) en klik op Deposit. Kopieer de code voor je wallet die hier verschijnt.

Wallet selecteren op Cryptopia

Litecoin wallet

Adres kopiëren

Ga naar Litebit.eu

Ga naar AnyCoin Direct

 • Bestel hier Litecoin (je hebt Litecoin straks nodig om te verhandelen voor GCoin) en maak deze over naar het walletadres dat je in stap 2 moest kopiëren. Controleer dit goed!
 • Voltooi de betaling en wacht de transactie af (kan even duren).
 • Ga terug naar Cryptopia.co.nz en navigeer naar EXCHANGE en dan naar MARKETS.

Markets op Cryptopia

 • Selecteer hier LTC (Litecoin) om aan te geven dat je Litecoins wil wisselen voor GCoins.

LTC naar GCN

 • Zoek in het venster naar GCN en selecteer deze.
 • Je komt nu uit in een venster met transacties. Klik op je Litecoin-tegoed. Hiermee zet je al je Litecoin in. Bekijk de prijzen die op dat moment gangbaar zijn en klik er eentje aan. Nu wordt er berekend hoeveel GCN je kunt aankopen voor jouw Litecoins.

Marketplace

 • Wanneer je het ziet zitten, klik je op BUY. Je order wordt geplaatst en meestal binnen enkele seconden geaccepteerd.
 • Je beschikt nu over GCN en kunt opgelucht ademhalen. Want je mist de boot niet!