Nieuwe crypto “rocket”: Dentacoin voor tandartsen

Dentacoin is de blockchainoplossing voor de internationale tandheelkundige industrie en een mooi voorbeeld hoe de blockchaintechnologie op medisch vlak ingezet kan worden.

De Dentacoin is ook een zeer interessante investering, want de waarde neemt in rap tempo toe. Waar de munt aan het begin van december nog voor € 0,00016 verkocht werd, is deze op het moment van schrijven al € 0,002 waard. De waarde is dus 12,5 keer zoveel geworden.

 

Dentacoin voor tandartsen en patiënten

De Dentacoin is gebaseerd op Ethereum (ERC-20 token). De Dentacoin is opgericht door de in ons land gevestigde Dentacoin Foundation en heeft tot doel om voordeel te genereren voor zowel patiënten als tandartsen door te focussen op het voorkomen van tandheelkundige problemen (in plaats van ze te behandelen).

Door op het Dentacoin-platform actief te zijn kunnen patiënten en tandartsen beloond worden in Dentacoin. Hiermee kan vervolgens betaald worden voor (tandarts)zorgverzekeringen en allerlei producten op het gebied van mondverzorging.

Voor tandartsen vormen de coins een stabiele (aanvulling op hun) inkomen.

Dentacoin stijgende lijn

 

Verwachting

De Dentacoin is een jonge munt. Op 1 oktober 2017 werd de ICO nog gehouden. De waardestijging is verrassend snel en laat zien dat er wereldwijd veel vertrouwen in Dentacoin is. In het Verenigd Koninkrijk en Azië wordt Dentacoin dan ook al ingezet. Momenteel lopen er gesprekken over het inzetten van deze technologie in de Verenigde Staten en Europese landen, waaronder Nederland.

De verwachting is dan ook terecht dat de munt nog hoger zal worden in waarde. Op Reddit (waar veel over Dentacoin gesproken wordt) is de verwachting dat Dentacoin $ 0,1 of misschien zelfs wel $ 1 op gaat leveren.

Dentacoin op Twitter

 

Dentacoin kopen

Nu is een verstandig moment om Dentacoin te kopen. In Nederland kun je dat nog niet direct doen. Het beste is om via Litebit.eu Bitcoin over te maken naar een wallet op CoinExchange.io. Hier kun je vervolgens Bitcoin verhandelen voor Dentacoin.

Ga naar Litebit.eu