Online geld verdienen met Crypto Cursus x10 (Succesvol investeren in crypto)

Geld verdienen met crypto is een droom voor velen. Veel mensen investeren in crypto. Cryptocurrencies als de Bitcoin en Ethereum spreken tot de verbeelding, omdat ze veel mensen miljonair hebben gemaakt (en dat nog dagelijks doen). Als je écht wil, doorzettingsvermogen hebt en bereid bent te leren, is het nog altijd mogelijk om online geld te verdienen aan cryptovaluta. Heb je dat niet? Vergeet het dan maar, want hoewel er veel geld te verdienen is aan crypto, zijn er ook net zoveel mensen die geld verliezen…

Eén van de beste manieren om wel succesvol geld te verdienen aan crypto is door het volgen van een goede crypto cursus die je leert investeren in crypto. Crypto cursussen zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten, maar lang niet elke cursus biedt evenveel kwaliteit.

De Crypto Cursus X10 is wel een aanrader en in dit artikel vertellen we je precies waarom. Maar eerst nemen we je even kort mee door de wereld van cryptocurrencies. Geen zin in? Klik dan hier om dat over te slaan en meer te lezen over geld verdienen met crypto.

Cryptocurrencies

Cryptocurrencies (ook cryptovaluta of cryptogeld genoemd, vaak afgekort tot crypto) hebben een ware revolutie ontketent. De astronomische bedragen rondom de Bitcoin zijn in ieders geheugen gegrift. Mensen die per toeval wat Bitcoin hadden gekocht waren ineens miljonairs geworden en mensen die doelbewust beleggen in crypto kregen waar voor hun geld. De prijs van Bitcoin steeg van enkele centen tot vele tienduizenden euro’s per stuk. Vandaag de dag is zelfs een splintertje Bitcoin al veel geld waard.

Toch is Bitcoin niet de enige cryptomunt. Dagelijks komen er vele cryptovaluta bij. Veel van hen houden het niet lang vol en zullen nooit zoveel waard worden als de Bitcoin, maar er zijn zeker goede kandidaten om ook aanzienlijk in waarde te stijgen. Alternatieve cryptocurrencies worden altcoins genoemd. Investeren in crypto gaat vaak om deze altcoins.

Een aantal van die altcoins zijn:

 • Ethereum
 • Litecoin
 • Ripple
 • Stellar Lumens
 • Cardano
 • Monero
 • Bitcoin Cash
 • TRON
 • LTO Network
 • Polkadot
 • Cryptochain
 • Uniswap
 • NEM
 • EOS
 • IOTA
 • Cosmos
 • Terra

Cryptocurrencies zijn een digitale valuta. De onderliggende waarde is in veel gevallen een blockchain, een online platform voor communicatie en boekhouding. Steeds meer cryptocurrencies worden door banken en grote bedrijven omarmd. Zo heeft Tesla geïnvesteerd in Bitcoin en maken veel banken al gebruikt van Ripple.

Er wordt dan ook terecht verwacht dat de rol van cryptocurrency alleen maar toe zal gaan nemen. Investeren in crypto kan dan ook tot veel succes leiden. Maar het is wel belangrijk te weten wat je dan aan het doen bent, want alleen dan zal je blijvend geld verdienen met crypto coins en rijk worden met crypto.

 

Geld verdienen met crypto

Geld verdienen met crypto is wat de meeste beleggers willen als ze investeren in crypto. Hoe mooi de onderliggende technieken ook zijn, uiteindelijk hebben we liever toch euro’s in onze portemonnee. Waar veel mensen geld hebben verdiend door vroeg in te stappen, kun je vandaag de dag ook op andere manieren geld verdienen aan cryptocurrencies.

De meest voorkomende manieren zetten we hieronder voor je op een rijtje:

 • Mining
 • Crypto trading
 • Staking

 

Geld verdienen met crypto mining

Mining is een bekend begrip in de wereld van cryptovaluta. Het betekent dat een computer bezig is berekeningen te maken in het belang van de blockchain. Bij elke goede berekening (die je kunt zien als een stukje van een puzzel dat succesvol wordt opgelost) wordt de computer beloond met een stukje crypto. In het geval van Bitcoin heeft dit jarenlang voor veel inkomsten gezorgd. Doordat Bitcoin haar mining om de aantal jaar halveert, wordt er steeds meer schaarste gecreëerd. Het wordt niet alleen lastiger om een stukje Bitcoin te minen, maar ook waardevoller.

Voor crypto mining heb je vaak een sterke computer nodig. Bitcoin mining kost heel veel energie en daarmee kost het minen van Bitcoin veel geld. Voor Nederlandse particulieren (en zeker beginners) is deze vorm van geld verdienen aan crypto niet aan te raden. Desondanks zijn er wereldwijd hele miningfabrieken opgetuigd waar computers dag en nacht staan te draaien om Bitcoin te minen.

Altcoins kunnen ook gemined worden. Gelukkig heb je daar vooralsnog minder capaciteit voor nodig. Geld verdienen met crypto mining is echter niet de meest winstgevende manier. Hoe kun je dan wel rijk worden met crypto? Bijvoorbeeld door aan crypto trading te doen.

 

Crypto trading

Crypto trading is weer een heel andere tak van sport. Crypto trading kun je nog het meeste vergelijken met daytrading. Je houdt hierbij de koersen op de beurs nauwlettend in de gaten en stapt op het juiste moment in en uit. Het is een ideale manier van geld verdienen met crypto.

Dat op het juiste moment in- en uitstappen is de crux: je moet hier gevoel voor hebben. Je moet kunnen analyseren, kennis hebben van de munten waarin je wil investeren en ook de moed om op die AANKOOP- en VERKOOP-knop te drukken.

Crypto trading wordt veel gedaan. Ook voor beginners is crypto trading een goede manier om geld te verdienen aan cryptovaluta. Wat crypto trading betreft adviseren we een crypto cursus aan. Daarover vertellen we je straks meer.

Je houdt bij crypto trading de koersen goed in de gaten en stapt in op het moment dat de koers laag staat en jij hem hoger verwacht (een goede cursus leert je ook signalen om dat moment te bepalen). We kunnen het laten zien aan de hand van een voorbeeld van onszelf.

 

Crypto trading voorbeeld #1: Dentacoin

In de eerste Crypto Revolutie (die van 2017) was er een aantal munten dat opviel door hun volatiliteit, ambities en market cap. Wij hebben destijds ingezet op de Dentacoin (een altcoin op het gebied van tandzorg).

Geld verdienen met crypto - Investeren in crypto Dentacoin

In de grafiek hierboven zie je de periode van eind augustus 2017 tot eind januari 2018 in beeld gebracht. Na een analyse stapten we voor € 1.000 in op 10 november 2017. We kochten toen Dentacoin aan tegen € 0,0001 per stuk en kregen er dus 10 miljoen.

Op maandag 8 januari bereikte de Dentacoin haar piek tegen € 0,0057 per munt. Daarmee zouden 10 miljoen Dentacoins in totaal € 57.000 waard zijn.

Helaas wachtten we nog een week (want de cryptostorm was nog niet gaan liggen) en verkochten we op 15 januari alle Dentacoins tegen € 0,0022 per munt. Veel minder dan een week eerder, maar het leverde wel € 22.000 op.

Als we beter hadden gekeken naar de signalen, hadden we meer winst kunnen pakken.

 

Crypto trading voorbeeld #2: Polkadot

Recenter hebben we – na veel wijze lessen – Polkadot bestudeerd en besloten dat hier veel potentie in zit. We gingen het anders doen: meer investeren, maar niet alles er gelijk uithalen bij succes. We moesten wel wat meer investeren, want bij aankoop was Polkadot al zo’n € 7 per munt.

Rijk worden met crypto - Polkadot

We zijn ingestapt op 26 april 2020 tegen € 7,03 per Polkadot. We kochten voor € 5.000 en hielden er dus 711 Polkadot aan over. Dat klinkt minder spectaculair dan 10 miljoen Dentacoin, maar het gaat om de waarde.

Het hele jaar steeg Polkadot aanzienlijk. Pas op 9 januari besloten we met een deel van het geld uit te stappen. We hadden € 5.000 geïnvesteerd en wilden er € 5.000 winst uithalen. We stapten dus voor € 10.000 uit.

De waarde van 1 Polkadot was toen € 32,39 per Polkadot. Een winst van ruim 300%. De totale waarde was toen ruim € 23.000. Nadat we er € 10.000 (310 Polkadots) uithaalden hadden we er nog € 13.000 (401 Polkadots) inzitten. Dit was ‘gratis geld’, immers de investering was er al uitgehaald én we hadden € 5.000 winst gecasht.

Op 17 maart 2021 waren onze 401 Polkadots in totaal € 18.923,19 waard. Allemaal winst. We hebben er toen nogmaals bijna € 5.000 aan Polkadot uitgehaald (101 Polkadot) om die weg te boeken als winst. Intussen zitten er nog 300 Polkadots in onze portefeuille. Verlies is niet meer mogelijk, want we hebben de investering van € 5.000 er al uitgehaald. En we hebben al twee keer winst gepakt van in totaal € 10.000.

Je ziet: rijk worden met crypto is haalbaar, zolang je maar blijft leren en weet wat je doet.

 

Winstgevend beleggen in crypto

Je ziet dat het winstgevend kan zijn om in cryptovaluta te handelen. Hoewel we nu succesvoorbeelden hebben laten zien, hebben wij ook mindere investeringen gedaan. Zo hebben we met Ripple de plank misgeslagen (tot op heden een verlies van € 7.500), omdat de waarde heel hoog was toen we instapten. Ook IOTA bleek voor ons minder lucratief. We zijn daar € 4.000 aan verloren. Dit zegt overigens niets over de cryptovaluta zelf, maar meer over ons inzicht.

Het geeft aan dat het belangrijk is te leren en te weten waar je op moet letten. De Crypto Cursus X10 kan je mooie inzichten geven. Momenteel zitten we in TRON en Cardano, maar dat zijn investeringen voor de lange termijn die we net zoals Polkadot behandelen. De investering eruit halen en steeds beetjes winst plukken.

 

Geld verdienen met staking van cryptovaluta

Een andere manier om geld te verdienen met crypto is door te staken. Je zet dan als het ware je munten uit, wat betekent dat je ze een langere tijd in je wallet bewaart. Je krijgt hier per cryptocoin een eigen vergoeding voor, soms ook nog met een rendement.

Cryptovaluta die je kan staken zijn Tezos, Cosmos, NEO, Lisk en VeChain.

Je zou het staken van cryptovaluta kunnen vergelijken met het dividend dat je ontvangt op aandelen. Zodra je aandelen bewaart ontvang je er maandelijks, per kwartaal of jaarlijks een kleine vergoeding voor (dividend). Bij staking werkt het net zo. Je bewaart de munten in je wallet en verkoopt ze niet, waardoor er vertrouwen naar de coin in kwestie uit gaat. Je wordt beloond met een kleine vergoeding.

Geld verdienen met staking van crypto betekent dus dat je niet kunt gaan handelen en het vertrouwen moet hebben dat de waarde van de munt niet gaat zakken. Gebeurt dat wel, dan zullen de verdiensten van het staken niet opwegen tegen het verlies. Je moet vaak minstens 1.000 munten hebben om te staken. Geld verdienen met crypto staking werkt wel, maar is vaak geen vetpot.

 

Investeren in crypto (5 tips)

Investeren in crypto is leuk en kan winstgevend zijn. Toch is het niet vanzelfsprekend dat je rijk zal worden met crypto. Succesvol investeren in crypto is een vak apart. We geven je een aantal tips om ervoor te zorgen dat jouw crypto-investering succesvol gaat zijn.

 

#1 Beleggen in crypto met speelgeld

Sluit nooit een lening af om te beleggen in crypto. Gebruik nooit het spaarpotje van je kinderen om crypto te kopen. Gebruik alleen geld dat je kan missen (speelgeld). De koersen van cryptovaluta zijn zo volatiel dat ze van uur tot uur kunnen verschillen. Bitcoin kan de ene dag € 10.000 meer waard zijn dan de dag ervoor. Dat zijn geen prettige marges om je verlies te pakken.

Het is belangrijk dat je geld achter de hand houdt en ’s nachts niet wakker ligt van je investeringen.

 

#2 Analyseer je investering in crypto

Aandeelhouders kopen niet zomaar aandelen. Ze bestuderen het bedrijf achter het aandeel en bekijken hoe het bedrijf geleid wordt, hoeveel winst en verlies er wordt gemaakt en wat er allemaal nog op de agenda staat. Bij het kopen van cryptovaluta is dat niet anders. Wat is de verwachting van een bepaalde cryptocoin? Wie zitten er achter? Is er sprake van een solide basis en ruimte voor groei?

Analyseren hoeft niet moeilijk te zijn, maar je moet wel weten waar je op moet letten. De Crypto Cursus x10 helpt je hierbij.

 

#3 Verzeker je investering

De grote koersverschillen in crypto kunnen ervoor zorgen dat je al in korte tijd winst maakt. Om er zeker van te zijn dat je winst blijft maken, is het raadzaam om je investering eruit te halen zodra je crypto gegroeid is (er even vanuit gaande dat er een stijgende lijn is). We hebben dat met Polkadot gedaan, waardoor de Polkadots die we nog hebben lopen, ons geen geld meer kosten. Al zou de hele munt verdwijnen, dan hebben we onze investering eruit.

Ook onze investeringen in cryptomunten TRON en Cardano hebben we al veilig gesteld.

Dit is prettig, want eenmaal je investering uit een munt gehaald, kun je zorgeloos achteroverleunen. Natuurlijk is het jammer als een munt dan niet meer stijgt, maar heel vervelend is het ook niet.

 

#4 Beperk je verlies

Net als dat je je investering kunt veilig stellen, kun je ook je verlies beperken. In de handel bij aandelen werkt dat ook zo. Veel beleggers willen een minimaal verlies en geven een order om te verkopen als de aandelen een bepaalde waarde bereikt hebben, bijvoorbeeld 10% verlies.

Bij crypto kun je dat ook doen. Bepaal bij het aankopen al hoeveel verlies je maximaal wil pakken en stap dan ook uit als het zover is. Dit is niet leuk en zal een vervelend gevoel opleveren, maar het is ook de realiteit. Het zijn dure lessen om in het vervolg beter na te denken.

 

#5 Pak steeds kleine stukjes winst

Tot slot kun je in crypto investeren en steeds kleine stukjes winst veilig stellen. Zodra een munt lekker gaat, zoals onze Polkadot, kun je dat eenvoudig doen. Wij houden steeds aan dat we er € 5.000 uit willen halen. Iedere keer dat dat kan en er toch nog wat overblijft, verkopen we weer wat.

Met kleine stukjes winst van de ene munt kun je vervolgens weer een nieuwe investering in een andere munt beginnen. Zo hebben wij € 5.000 Polkadot opnieuw geïnvesteerd in Cardano, LTO Network, TRON en The Sandbox (allemaal te koop via Litebit). Je zal pas echt geld verdienen met crypto als je regelmatig wat winst pakt.

 

Rijk worden met crypto

Natuurlijk wil jij ook rijk worden met crypto. Je leest de succesverhalen van anderen en ziet steeds meer mensen om je heen rijk worden met crypto coins. Toch is rijk worden met crypto slechts weggelegd voor een klein deel van de mensen die in crypto handelen.

Jij bent duidelijk op weg om één van hen te worden, want je leest dit artikel en je hebt zojuist wat tips gelezen. Om de kans te vergroten dat jij rijk gaat worden door crypto vertellen we je alles over de beste crypto cursus tot nu toe: x10 met Crypto.

 

Crypto Cursus x10

Als we het van tevoren hadden geweten… Dat zeggen we wel vaker, want als je alles van tevoren weet, dan had je bijvoorbeeld 10 jaar geleden een enorme lening afgesloten om zoveel mogelijk Bitcoin in te slaan.

Maar we weten het niet van tevoren.

Wat we wel weten is dat een crypto cursus heel goed kan helpen om meer inzicht te krijgen in het beleggen in crypto en geld verdienen met crypto. Je leert door een goede crypto cursus anders kijken naar de crypto munten (je gaat ze eerder als bedrijven zien), waardoor je ook kan bepalen of een munt potentie heeft of niet.

Er zijn heel veel cursussen op de markt, omdat er veel geld te verdienen valt aan crypto (en dus ook aan mensen die geld willen verdienen aan crypto). Staar je niet blind op al die cursussen, want de beste hebben wij al voor je geselecteerd. We lichten graag toe welke dat is en waarom deze crypto cursus de beste is.

Het gaat om de Crypto Cursus x10 van topbelegger Harm van Wijk. In samenwerking met Jan Robert Schutte van de CryptoAcademy heeft hij een jaar lang in crypto geïnvesteerd (wat voor veel beleggers al een grote stap is, omdat ze de handel in crypto niet gelijkwaardig vinden aan aandelenhandel!). Het is hen gelukt om in een jaar tijd hun investering te vertienvoudigen.

Stel dat je vandaag € 5.000 in crypto belegt, dan kan dat over een jaar € 50.000 zijn. Mits je de cursus goed doorloopt én bereid bent te leren.

Lees er alles over op hun eigen website

 

Korte samenvatting Crypto Cursus “x10 Met Crypto”

In de crypto cursus “x10 Met Crypto” nemen Van Wijk en Schutte je mee in de wereld van cryptovaluta. Beiden hebben hun sporen verdiend in de financiële wereld en weten precies waar ze het over hebben (Schutte is duidelijk de crypto-expert waar Van Wijk zich op het beleggen richt). Ze bieden je in de cursus:

 • Een strategie om succesvol te beleggen in crypto aan de hand van een gedegen, goed onderbouwde aanpak;
 • Inzichten om te bepalen welke cryptocurrency echt potentie hebben en welke crypto coins je zeker niet moet kopen;
 • Uitgebreide onderzoeksrapporten waarin ze onderbouwen welke crypto je kunt kopen en welke niet;
 • Voor wie wil: een beginnerscursus beleggen (zodat je de kneepjes van het vak leert kennen);
 • Toegang tot allerlei mooie platformen, zoals dat van beleggen.com en dat van de Crypto Academy Members;
 • Meekijken over hun schouders, zodat je kunt zien welke posities ze zelf innemen (en daar wellicht in meegaan).

Let wel: De crypto cursus is geen vrijbrief naar snel online geld verdienen met crypto. Je zal zelf bereid moeten zijn om van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte te leren. Er is geen enkele garantie te geven.

Wat kost de crypto cursus “x10 Met Crypto”?

Je krijgt vreselijk veel nuttige informatie met de crypto cursus van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Normaal gesproken betaal je hier € 1997 voor, maar via onderstaande button krijg je tijdelijk 50% korting. Wanneer je de cursus succesvol doorloopt verdien je dat in de kortste keren weer terug!

Crypto x10 (pak 50% korting!)

Geef een reactie