TRON  kopen? 5 redenen om vandaag nog TRX te kopen!

Wil jij TRON kopen? De cryptocurrency is momenteel razend populair op grote beurzen. Hoe dat komt lees je in dit artikel, samen met 4 andere redenen om vandaag nog TRON te kopen. Je ontdekt wat TRON is, wat het doet en waar je het voordelig aan kunt schaffen. Zo kun jij zien dat TRON kopen een slim besluit is.

Wat is TRON?

TRON (afgekort tot TRX) is een cryptocurrency die hangt aan het TRON netwerk, de eigen blockchain van TRON. Het TRON netwerk kan gebruikt worden om de gaming-, media- en entertainmentindustrie verder te helpen. Content die in ontwikkeling is kan eenvoudiger  verkocht wordt door de makers en goedkoper gekocht worden door de gebruikers. Dit gebeurt allemaal aan de hand van de blockchain, gebaseerd op peer to peer technologie.

TRON werd in 2017 ontwikkeld door Justin Sun en werd, zeker in het begin, ook Tronix genoemd. De ontwikkeling maakte deel uit van de TRON Foundation. Justin Sun was voorheen vertegenwoordiger bij cryptomunt Ripple én de ontwikkelaar van Peiwo, een app die gezien kan worden als de Chinese versie van Snapchat.

 

TRX

De afkorting TRX staat voor de coin die bij TRON hoort. Gebruikers van TRX kunnen content openbaar maken, opslaan en verzenden via de blockchain. Door het gebruik van haar eigen blockchain heeft TRON geen derden nodig, zoals Spotify, iTunes of Google Shop.

TRON geniet veel vertrouwen in de markt, omdat er een sterk team achter staat. Het team telt zo’n zestig mensen met deskundigheid op het gebied van it, blockchain, marketing en financiën.

 

Toepassing van TRON

Wil je TRON kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de toepassingen die TRON biedt. TRON heeft als doel om het aantal fee’s die aan een tussenpersoon betaald moeten worden terug te brengen. TRON probeert daarom toepasbaar te zijn voor gamedevelopers en gamers zonder dat die diensten als Spotify aan hoeven te schaffen.

Ontwikkelaars (van bijvoorbeeld games) kunnen via het netwerk van TRON decentrale applicaties maken. De TRON blockchain stimuleert het maken van eigen apps. Deze worden dApps genoemd (als van decentralized apps).

TRON kopen en TRON koers

 

Is TRON Ethereum?

In veel fora en discussiegroepen wordt TRON vergeleken met Ethereum. Dat is niet gek, want TRON komt voort uit Ethereum. Er zijn wel belangrijke verschillen tussen beiden:

  • TRON richt zich op het verkleinen van fee’s in de gaming- en entertainment industrie;
  • Ethereum richt zich veel breder en zeker niet op één markt;
  • TRON is heel actief in haar concrete doelstellingen om transacties makkelijker en goedkoper te maken;
  • Het TRON netwerk (de blockchain) is nog aan te passen, anders dan de blockchain van veel andere projecten.

 

TRON koers (wat kost TRX?)

De TRON koers is volatiel, zoals alle cryptomunten beweeglijk zijn. De koers van TRON is dan ook niet te voorspellen. Wel is het raadzaam om sociale media in de gaten te houden, want zodra er goed nieuws over TRON is, neemt de prijs toe.

Er zijn dan ook vele factoren die de prijs van TRON bepalen, zoals:

  • Positief nieuws over TRON, zoals de acceptatie van TRON binnen de industrie;
  • Een grote samenwerking met bedrijven en instellingen die vertrouwen hebben in de TRON technologie;
  • Updates binnen het TRON netwerk.

Hieronder zie je een overzicht van de TRON koers.

Name Price24H (%)
TRON(TRX)
€0.099892
2.32%

TRON kopen? 5 redenen om vandaag nog TRON te kopen

Je hebt kunnen lezen over de achtergrond van TRON en TRX, de coin achter de technologie. Twijfel je nog om TRON te kopen? We geven je 5 redenen om niet langer te twijfelen.

 

#1 Snelheid van transacties

TRON heeft een eigen blockchain en die is, vergeleken met andere cryptocurrencies, zeer snel. TRON heeft slechts 15 seconden nodig om een transactie te verwerken. Dat is aanzienlijk sneller dan bijvoorbeeld de Bitcoin, die meer dan 10 minuten nodig heeft voor eenzelfde transactie. Zoals gezegd is snelheid erg belangrijk voor TRON.

 

#2 Specifieke markten

TRON richt zich heel specifiek op de markt van media, gaming en entertainment. Dat is zeer effectief gebleken, want TRON spreekt deze markten zeer expliciet aan. Daardoor kan TRON ook de diepte ingaan en een goed pad uittekenen om heel veel te kunnen betekenen voor haar doelgroep. Steeds meer grote partijen besluiten dan ook met TRON in zee te gaan.

 

#3 Goedkoop

TRON wil niet alleen snel zijn, maar ook goedkoop. Betalingen binnen de blockchain van TRON bedragen zeer lage transactiekosten, namelijk $ 0,0001. Daarmee is TRON een van de aller goedkoopste cryptocurrencies op het gebied van transacties.

 

#4 Privacy staat voorop

Zo’n beetje alle cryptocurrencies vinden privacy erg belangrijk. TRON doet daar niet voor onder. Privacy van gebruikers vindt TRON erg belangrijk en gebruikt dan ook een techniek die je ‘zero knowledge proof’ noemt. Hiermee hoeven mensen letterlijks ‘niets te weten’ van welke transacties iemand verricht op de blockchain. Daardoor kan TRON in ultieme privacy voorzien.

 

#5 Veelbelovend

De TRON technologie is zeer veelbelovend. Steeds meer bedrijven waar TRON haar pijlen op gericht heeft, sluiten zich  bij TRON aan en gebruiken de blockchain van TRON. Zij verkiezen deze boven andere blockchains, omdat TRON echt in hun niche zit en kennis van zaken heeft (anders dan bijvoorbeeld Ethereum, dat zich  veel breder oriënteert).

 

Koop vandaag nog TRON

Deze 5 redenen zijn stuk voor stuk op TRON van toepassing. Zodra de techniek van TRON meer aftrek gaat vinden zal de koers waarschijnlijk stijgen. Iedereen vraagt zich af of TRON de nieuwe Bitcoin kan worden. Helaas valt zoiets niet te voorspellen, maar wel is zeker dat TRON een hele grote kans maakt.

Nu het nog voordelig is om in TRON te stappen, kun je veilig TRON kopen. Bijvoorbeeld via de Nederlandse broker Litebit.

Ga naar Litebit.eu

 

Vertienvoudig je crypto-investering in 1 jaar

Harm van Wijk is belegger. Samen met andere experts uit het vak heeft hij zich verdiept in cryptocurrency. Hij weet als geen ander wanneer het een goed moment is om een bepaalde cryptomunt aan te schaffen en te verkopen. Hiermee timmert hij aan een financieel onafhankelijk leven als cryptomiljonair. In zijn cursus Crypto x10 leert hij je alles over cryptocurrency en met welke techniek je je investering kunt vertienvoudigen in 1 jaar tijd.

Ga naar Crypto x10

Geef een reactie