AquaGoat (Save the ocean met cryptocurrency!)

Altcoins hebben we intussen in overvloed. De meest ervan kunnen rechtstreeks de cryptocointainer in. Anderen verdienen misschien een kans. Deze week stuitten we op AquaGoat, een zeer indrukwekkende alctoin die hodlers beloont en een bijdrage wil leveren aan een schone oceaan.

Of je in AquaGoat gelooft (wil geloven) of niet, laten we aan jou. Dit artikel is geen financieel advies. Bepaal zelf of je de cryptocoin AquaGoat een kans geeft of niet. We zetten in dit artikel een bondige analyse uiteen, zodat je zelf kunt bepalen of ook jij AquaGoats gaat houden!

Wat is AquaGout?

AquaGoat is vooralsnog een cryptotoken die veel verhandelt wordt via crypto uitwisselingsexchanges zoals Pancakeswap. De makers omschrijven AquaGoat als een sociale cryptocurrency. Leden van het AquaGoat ecosysteem verkrijgen rente uit activiteiten op het netwerk, maar dragen tevens bij aan een gezondere planeet. AquaGoat doneert aan instanties die de oceanen schoon willen maken en houden.

 

Analyse middels de checklist

Aan de hand van onze eigen checklist hebben we een uitgebreide analyse gedaan van AquaGoat. We geven in totaal 10 punten en vinden bij 7 punten of meer dat een token een kans verdient.

#1 Community (1 punt)

AquaGoat heeft een sterke community. Social media lag in april even stil, maar dat is sinds een aantal dagen weer helemaal opgepakt. Overal schieten fanclubs uit de grond om AquaGoat te promoten. Op de sociale media van AquaGoat zelf word je goed op de hoogte gehouden.

#2 Fundamentele analyse (1 punt)

Goede doelen hebben we nog niet veel gezien in cryptocurrencies. Althans, niet zo goed uitgedacht en uitgewerkt als AquaGoat. AquaGoat doet wat ze zegt, want in april is een flinke betaling aan een organisatie gedaan om de zeeën schoon te houden. Deze uitbetaling is bevestigd door Ocean Clean Up middels een tweet.

AquaGoat Ocean Clean Up

#3 Technische analyse (geen punt)

Waarin AquaGoat zich zou moeten onderscheiden op technisch vlak is een volkomen raadsel. Het lijkt daarin een van de vele honderden altcoins te zijn die vandaag de dag gelanceerd worden (denk aan MoonStorm, MoonRat, PolkaChain en ga zo maar heel lang door).

#4 Het team achter de crypto (geen punt)

Vooralsnog is niet duidelijk wie het team achter AquaGoat vormen. Update: intussen zijn er foto’s en voornamen geplaatst. Alsof we daar veel wijzer van worden, dus nog altijd geen punten.

AquaGoat team

#5 Leiderschap (geen punt)

Ook over de CEO is nog niets bekend.

#6 Whitepaper (1 punt)

Goed, de whitepaper wordt litepaper genoemd, maar vertelt kort en bondig wat AquaGoat van plan is. Ook is er inzage in de tokens en wordt een verklaring gegeven waarom de tokens verbrand worden.

#7 Roadmap (1 punt)

Op de website is een uitgebreide en realistische roadmap aanwezig. De roadmap is goed te toetsen door degenen die AquaGoat volgen.

#8 Visie (1 punt)

Het schoonhouden van de oceaan is al jaren een belangrijk punt op de agenda’s van wereldleiders, maar er lijkt weinig beweging in te zitten. Af en toe zijn er leuke initiatieven, maar wereld bestormend nieuws is er niet over. AquaGoat heeft haar visie duidelijk afgesteld op het schoonmaken van de zee. Daarmee doet AquaGoat ook iets anders: een brug slaan tussen cryptocurrency en een goed doel.

AquaGoat ziet zichzelf op lange termijn als marktleider in opkomende markten in de gedecentraliseerde financiële sector, gericht op ecologische instandhoudingsinspanningen om de wereldwijde klimaatveranderingen te verbeteren. Dit moet tevens leiden tot een economische verbetering.

#9 Prijs en prijsgeschiedenis (1 punt)

Aangezien de cryptocurrency nog maar kort geleden gelanceerd weg hebben we het over een prijs met tien decimalen. Over de geschiedenis is niet veel te zeggen. In de toekomst is het aannemelijk dat de waarde toe gaat nemen. Zeker als de roadmap gevolgd wordt.

#10 Reputatie (1 punt)

Het is altijd een kwestie van voorzichtig zijn bij altcoins, maar op sociale media wordt er vol lof over AquaGoat gesproken. De reputatie lijkt dan ook in orde te zijn. Het enige wat vreemd is – en onder de reputatie valt – is dat er niets bekend is over het team en de CEO.

Punten

AquaGoat scoort 7 van de 10, waarbij 2 punten eigenlijk samenvallen doordat er niets bekend is over de CEO en het team. Toch zijn er teveel positieve geluiden om AquaGoat om de munt te negeren en hebben we er in april $ 200 in geïnvesteerd. We zullen je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Waarde bij aanschaf: $ 206,37, aantal tokens 944.111.224.320,9079

 

Voordelen van AquaGoat

 • Wat zijn nu de grootste voordelen van AquaGoat? We zetten ze voor je op een rijtje:
 • In de nieuwere altcoins lijkt een trend te ontstaan. Zo verkrijg je door je tokens niet uit te wisselen een kleine beloning op het moment dat er een andere transactie plaatsvindt. Per transactie (aankoop of verkoop van AquaGoat tokens) krijg je 2% over je totale tokens.
 • In cryptoland zijn kleine investeerders bang voor whales (walvissen) die veel tokens hebben. Een beweging van zo’n whale – zoals verkoop – kan de waarde doen verdampen. AquaGoat steekt daar een stokje voor en omschrijft dat als “No whales, only goats!”
 • 40% van alle tokens zijn verbrand voordat de token op Pancakeswap beschikbaar kwam.
 • De waarde van AquaGoat ligt nog altijd heel laag, waardoor je vrij veel AquaGoat tokens kunt kopen voor weinig. Door de volatiliteit schudt je geld wel alle kanten op…

 

AquaGoat kopen

Wil jij AquaGoat kopen? Vooralsnog staat AquaGoat niet op de grote exchanges. De snelste manier om AquaGoat te kopen is via dit stappenplan:

 1. Koop via Litebit.eu Binance-coin (BNB)
 2. Maak een My Trust Wallet aan (via de appstore op je telefoon)
 3. Zoek in My Trust Wallet je “receive”-adres voor BNB op.
 4. Verzend je BNB vanaf Litebit.eu naar My Trust Wallet
 5. Swap je BNB naar BNB Erc20 via de optie DEX (je krijgt hiermee geen andere coins, maar zorgt ervoor dat je ze kunt verhandelen op de Erc20 netwerken)
 6. Open de browser (als die er niet is surf je via Safari naar trust://browser_enable om de browser aan te zetten)
 7. Ga in de browser naar Pancakeswap
 8. Exchange je BNB naar AquaGoat
 9. Zet een slippercentage op 11% (dit betekent dat je 11% meer of minder zou kunnen betalen voor je transactie, wees je hiervan bewust)
 10. Klik op Swap

De AquaGoats zijn binnen korte tijd te vinden in je overzicht op My Trust Wallet.

 

Cryptocurrency x10?

Ben jij benieuwd welke cryptocurrencies de experts verwachten dat ze minstens x10 gaan doen? Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hebben een uitgebreide cursus en platform ontwikkeld om jou te helpen bij het crypto traden. Ze leren je hoe je bepaalt welke cryptocurrencies kanshebbers zijn om te vertienvoudigen. Sterker nog: ze delen hun lijst met veelbelovende altcoins met je. Keer op keer, zodat jij precies weet welke crypto’s je kopen moet.

Investeer eenmalig in deze cursus (die zijn geld meer dan waard is) en verdien het razendsnel terug met succesvolle crypto trades. Zowel short als long term.

Crypto x10 (pak 50% korting!)