Cardano kopen? De 6 grootste voordelen van de Cardano coin.

Cardano kopen doe je natuurlijk bij litebit.eu, de beste Nederlandse broker voor cryptocurrencies. Maar voor je Cardano gaat kopen is het handig om te lezen over de voordelen van de Cardano coin. Wat is Cardano precies? Wat kun je met Cardano? En bovenal… is Cardano haar geld waard?

In dit artikel lees je er alles over Cardano (ook wel bekend als ADA).

Wat is Cardano precies?

Cardano is een (opensource) blockchainproject waarmee financiële handelingen kunnen worden uitgevoerd, wereldwijd. Zowel bedrijven, overheden als consumenten kunnen Cardano’s blockchain gebruiken om geld te versturen en te ontvangen. Dit zorgt voor snelle transacties die beveiligd zijn. Het project is opgezet aan de hand van een uitgebreid team van codeerders en ingenieurs. Dat heeft geresulteerd in een blockchain die makkelijk te onderhouden is.

Cardano heeft dezelfde ambitie als Ethereum en wil in de toekomst de kans krijgen om gedecentraliseerde applicaties uit te voeren. Cardano kan smart contracts bouwen en is – in tegenstelling tot veel andere blockchainprojecten – onderzoek gericht bezig om de problemen van consumenten op te lossen. Cardano kopen is dus niet alleen een mogelijkheid om je geld te vermeerderen, maar draagt ook bij aan een mooi project in de blockchain.

 

Voordelen van Cardano

Als je Cardano wil kopen, doe je dat waarschijnlijk om te profiteren van een stijgende koers. Maar een stijgende koers is nooit zeker. Welke voordelen van Cardano zullen zeker kunnen bijdragen aan haar succes?

 

#1 Cardano heeft een wetenschappelijke basis

Cardano is tot nog toe het enige project dat wetenschappelijk ontwikkeld is. Het is gecreëerd door een deskundig team van ingenieurs en codeerders met een academische achtergrond.

 

#2 Cardano maakt de blockchain inzichtelijk

Anders dan veel andere cryptovaluta en –projecten houdt Cardano haar blockchain inzichtelijk en begrijpelijk. Cardano ziet niet alleen bedrijven en overheden als haar klant, maar ook miljoenen consumenten. Die moeten snappen wat ze doen.

 

#3 Lange-termijn strategie maakt Cardano populair

Cardano richt zich op de lange termijn en wil dan een blockchain zijn die cryptovaluta gemakkelijker maakt. De visie van Cardano zal aan miljoenen mensen een bepaalde financiële vrijheid kunnen bieden. Financiële transacties gaan een stuk sneller met Cardano, dankzij de Cardano coin ADA.

 

#4 Cardano is opgebouwd uit twee lagen

In haar constructie verschilt Cardano behoorlijk van andere blockchains. De blockchain van Cardano bestaat namelijk uit twee lagen. Enerzijds is er een afwikkelingslaag, welke intussen functioneel is en gebruikt wordt. In deze laag kunnen consumenten Cardano van de ene naar de andere wallet verzenden en ontvangen. De tweede laag is een computationele laag en kan gebruikt worden om smart contracts te sluiten.

 

#5 Betere versie van Ethereum

Cardano heeft veel afgekeken bij Ethereum (denk aan de smart contracts die je kunt afsluiten en de snelle betalingen), maar is wel een betere versie dan Ethereum geworden. Cardano is schaalbaarder en kan contracten makkelijker wijzigen. Dat is handig omtrent de regelgeving die in landen kan verschillen. Ondertussen kan de ADA coin gewoon worden uitgewisseld.

 

#6 Cardano werkt samen met de regelgevers

Waar veel andere cryptocurrencies zich tegen regelgevers verzetten, werkt Cardano juist met hen samen. Dat maakt de kans dan ook groter dat Cardano in de breedte omarmd en gebruikt zal worden. Hoe meer mensen Cardano kopen, hoe sterker de positie van Cardano zal zijn.

 

Cardano wallet

Wil je Cardano kopen, dan moet je Cardano natuurlijk ook opslaan in een wallet. Er zijn verschillende wallets beschikbaar voor de ADA coin, waaronder hardware wallets en software wallets:

  • Yoroi, the Cardano Wallet (Google Play)
  • De Nano Ledger
  • Daedalus Wallet
  • Infinito
  • CoinSwitch
  • Guarda
  • Atomic Cardano Wallet
  • ADALite

Je kunt een van deze wallets gebruiken, maar je gekochte ADA-coins natuurlijk ook spreiden. Dat maakt Cardano kopen weer een stuk veiliger!

Is Cardano kopen de investering waard?

Cardano kent zes voordelen die het zeker de moeite van kopen waard maken. Het grootste voordeel is dat er een team van wetenschappers achter Cardano schuilgaat. Er is goed over nagedacht en Cardano heeft heel veel potentieel. Het idee dat Cardano samenwerkt met regelgevers maakt dat we nog veel van Cardano zullen gaan horen.

Je kunt dus veilig Cardano kopen. Het beste doe je dat via Litebit.eu.

Ga naar Litebit.eu

 

Vertienvoudig je crypto-investering in 1 jaar

Belegger Harm van Wijk heeft in een jaar tijd zijn crypto-investering van € 20.000 weten te vertienvoudigen. De eerste stap naar een financieel onafhankelijk leven is daarmee gezet. In zijn cursus CryptoX10 legt hij uit hoe dit werkt. Harm is een bekende spreker en wordt regelmatig om advies gevraagd door BNR Nieuwsradio, NPO1- en NPO2-radio en Business Class van Harry Mens.

Ga naar Crypto x10

Geef een reactie